”Bisnekset sujuu hyvin ja kuntokin on vallan mainio” – totesi aikanaan kauppaneuvos Tuura Uuno Turhapuro elokuvassa. Tämän päivän työelämä haastaa tiimejä jatkuvaan kehittämiseen, innovaatioon ja luovuuteen. Tarvitaan itsetuntemusta, tiimityötaitoja, vahvuuksien tunnistamista ja niiden hyödyntämistä sekä työhyvinvointia, jotta voi tehdä työtään entistä paremmin.

Peräpohjolan Opiston Taitoja – ja tehokkuutta tiimityöhön – koulutuspäivä tarjoaa työyhteisöjen tiimeille välineitä ja menetelmiä työelämän jatkuviin kehittämishaasteisiin itsetuntemuksen, ryhmäytymisen, vuorovaikutuksen, yhteisöllisyyden sekä luovuuden tai seikkailun keinoin.

Tutustu ohjelmaan, innostu ja varaa koulutuspäivä tiimillesi kauniin Tornionjoen varrella, 115 – vuotiaan Peräpohjolan Opiston puhuttelevassa miljöössä. Koulutuspäivä sopii erinomaisesti tiimeille ja työyhteisöille osaksi TYKY-toimintaa, sisältäen innostavia menetelmiä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ, esimerkki ohjelma.

klo 9. – 10.00 Itsetuntemus
klo 10. – 11.00 Ryhmäytymisen ja yhteisöllisyyden merkitys
klo 11. – 12.00 Lounas
klo 12. -12.45 Vuorovaikuta ja viesti
klo 12.45 – 13.30 Vahvuudet ja niiden tunnistaminen
klo 13.30 – 14.30 Innovoi ja iloitse Learning Cafe´ssa
klo 14.30 – 15.30 Menetelmävaihtoehdot: Luovuuteen ja ilmaisuun painottuvat menetelmät (taide, kulttuuri ja voimauttava valokuvaus) tai Seikkailu – ja toimintakokemusmenetelmät
klo 15.45 Päivän päätös ja palaute

Koulutuspäivän päätteeksi on mahdollisuus myös varata sauna – ja uima – allasosasto iltapalalla.

Annamme mielellämme lisätietoja päivän sisällöstä sekä räätälöimme yhteisöllenne sopivan, toiveitten, tavoitteiden ja tarpeiden mukaisen koulutuspäivän.

Ota yhteyttä!Täytä kaikki kentät, Kiitos! Lähetä

Lähetys onnistui!

Share This